07 juli 2011

Djoef

Er zijn dingen waar ik een beetje nerveus over ben.

-Mijn belastingaangifte die nog altijd niet binnen is. Omdat ik het vergeten was en voor tax on web men ofwel een pincode van de identiteitskaart nodig heeft (kwijt) of een SIS-kaart (kwijt).

-Mijn zoon die In Den Vreemde vertoeft. Een ander continent zelfs. En vooral het feit dat ik nu niet meer om de drie uur kan bellen om te vragen of hij ditjes en datjes wil halen of doen.  Maar toch ook over het feit dat hij voorzekers een Enge Infectie gaat opdoen en de accident rate van Ryanair.

-De steeds groeiende stapel onbetaalde rekeningen. Niet omdat ik armlastig ben, maar wegens mijn aversie tegen het intypen van gestructureerde mededelingen. Wat de tegenpartij waarschijnlijk niet als excuus gaat aanvaarden.

-Het afvoerputje dat verstopt blijft en daardoor bij elke regenbui een vijver creëert aan de deur naar de garage toe en ook de waskelder doet overlopen. En mijn loodgieterneef die met verlof is en ik die te tam ben om het zelf uit te scheppen maar wel elke keer panikeer bij het gedacht aan ondergelopen kelders.

Maar waar ik niet nerveus over ben, is dit. En de volgende die mij vraagt of ik nu toch niet stillekesaan zenuwachtig word, kan een Djoef op de Muil krijgen.

Commentaren

Zoudt gij u niet beter wat zenuwachtig maken over uw veel te lage blogfrequentie tegenwoordig??
Het enige wat er uiteindelijk echt toe doet voor uw nijverige lezertjes...

Gepost door: een nijver lezeresje | 07 juli 2011

ik zou alleen schrik hebben dat een van jullie - op het echte trouwmoment, zo bij de pastoor of de gemeentehuismeneer - iets fluistert dat weer veel te grappig is zodat het geheel in een slappelachbui ontaardt. Jullie zijn gewoon te grappig. Ik moet er niet aan denken dat jullie trouwen. Zo grappig allebei. Wat zal er van jullie kinderen worden!?!
;-)

Gepost door: ysabje | 07 juli 2011

Tiens, mijn reactie is verdwenen! opgeslokt door uw blog! Ik had iets geschreven over té grappig zijn. Jullie zijn té grappig allebei. Stel u voor dat ge op het échte trouwmoment in een slappelach (zo'n woehahahahaaa) belandt doordat een van jullie het niet kan laten om iets keigrappigs te fluisteren. Twee zo'n grappigen bijeen. 't Zou verboden moeten zijn om kinders te maken. Die hun gevoel voor humor zal veel te goed ontwikkeld zijn! ;-)

Gepost door: ysabje | 07 juli 2011

wis maar een van die reacties. twee is erover... :-)

Gepost door: ysabje | 07 juli 2011

Hoe? Gaadegij trouwen of wa?

Gepost door: elke | 07 juli 2011

Neen, dat was maar om te lachen.

Gepost door: Elza D. | 07 juli 2011

Vraagt gij u eens rap een token aan. Op twee dagen hebt ge dat in huis. En dat is écht niet veel werk, zelfs niet voor u. Hop.

En over de rest zwijg ik. Ik vraag het u morgen wel, gij durft mij toch niet slaan :p

Gepost door: Loes | 08 juli 2011

Het zal me evenmin overkomen een haberdoedas te zullen moeten incasseren van een opdonder als de Huisvrouw. Maar waarom onnozel doen? Gelukwensen lijken me op hun plaats. Gaston zal een voorbeeldige bruidsjónker zijn.

Gepost door: sodade | 09 juli 2011

De commentaren zijn gesloten.