12 september 2011

En ik die dacht dat sjorren iets met touwen was

Als dank voor een Goede Daad kreeg ik een lunch in het park aangeboden. Wij besloten buiten te zitten, ondanks het miezerige weer, wegens een gezamenlijke verslaving, zij het van een verschillende merk.

Bij de tweede aperitief en de vierde sigaret kwam er een jongeling of tien aan, keurige kerels van de leeftijd die ik Postpubers pleeg te noemen. Ze namen plaats op een meter of tien van onze tafel. De Jongelingen bestelden een frisdrank, of misschien ook niet want daar heb ik niet op gelet maar zo zagen ze er wel uit.

Wij keuvelden gezellig verder tot mijn oor iets opving. Ik onderbrak het gesprek, keek met ogen als schoteltjes naar de Tafelgenoot en vroeg: 'Heb ik dat nu goed gehoord?'.

'Ik hoorde "neuken",' monkelde Tafelgenoot.

En dat was precies wat ik gehoord had. Een der Jongelingen had redelijk luidruchtig verkondigd over wat blijkbaar een gezamenlijke vrouwelijke kennis was, dat die 'Alleen goed genoeg was om eens te neuken op een scoutsfuif.

Van de slag was ik dolblij dat mijn dochter nooit naar een jeugdbeweging zal gaan. Omdat ik daar een ongefundeerde afkeer van heb. Of had want nu lijkt die wel stevig onderbouwd. Geneukt worden op een fuif door Jongelingen die een groot deel van hun vrije tijd in korte broek doorbrengen. Dat wenst ge uw nageslacht toch echt niet toe.

Commentaren

Eigenlijk groot gelijk :s Bij ons was de Chiro eigenlijk ook vooral een sodom en gomorra waar menig lid (zoals ik :s) zijn maagdelijkheid verloren is in en om het jeugdhuis of op/om ne volksdans. *ril* thanks for reminding me

Gepost door: MJ | 12 september 2011

Groot gelijk. Hier gaan onze kids ook nooit naar dergelijke groepen gaan!

Ik had daar ook een afkeer van en nu heb ik er nog altijd ene en nogmaals besvestigd door dit ...

Gepost door: knuffelmama | 12 september 2011

Groot gelijk. Hier gaan onze kids ook nooit naar dergelijke groepen gaan!

Ik had daar ook een afkeer van en nu heb ik er nog altijd ene en nogmaals besvestigd door dit ...

Gepost door: knuffelmama | 12 september 2011

Ook niet oud-gedienden zijn welkom op scoutsfuiven! Moeha! Wat nu? Dochter vastbinden?

Eigenlijk is het nergens geschikt om maagdelijkheden te verliezen. Mijn dochter slaapt boven ons op een houten vloer. OOK NI TOF!(als de vrijer blijft slapen.)

Gepost door: zapnimf | 12 september 2011

ja da's waar Zapnimf
Er moe ooit wel is ontmaagd worden he. Willen of ni. en waarschijnlijk zal het met een puisterige macho puber zijn met een veel te frank blad, want daar vallen de meisje op die moment op.
Oftewel een afgestoefte strandjeanet dat meer hairstraighteners en foundation heeft als uw dochter..

Gepost door: MJ | 12 september 2011

gelijk uw dochter niet naar die fuiven gaat gaan... dat heeft nu eens niks met jeugdbewegingen ed te maken maar hoe uw dochter met sex gaat omgaan... Ze kan evengoed achter de wc van t jeugdhuis of in een hoekje in de discotheek van de grond gaan...
Learn to live with it... she will have sex ;-)

Gepost door: miss_punt | 12 september 2011

Ze weet niet wat ze mist. Een moeder met een neus voor wat goed is voor haar dochter, duidelijk.

Gepost door: Volhardend Stokstaartje | 12 september 2011

Mijn schoonste lief kwam van de Scouts! En mijn tweede, derde en vierde lief ook. Mijn beste vrienden heb ik daar gevonden en nu, na meer dan 15j non-actief in de scouts zijn het nog altijd mijn schoonste herinneringen.

Al is dat natuurlijk allemaal relatief.
But still : hail for scouting! Met of zonder jeuk achteraf.. :)

Gepost door: Morgada | 12 september 2011

Ze mag seks hebben! Allee nu nog niet he, dat spreekt vanzelf.
Maar niet met iemand in een korte broek. Goh, dit ging eigenlijk gewoon over vestimentaire bezwaren. En ook wel over 'alleen goed genoeg om'.
Niemand snapt mij. Boe. Hoe. Hoe.

Gepost door: De Huisvrouw | 12 september 2011

Wij snappen u helegans. Al zijn korte broeken in jeugd-jargon vooral 'hotpants' en werken die blote, harige knieën alleen maar vlezige ontucht in de hand.. helaas

Ge hebt die vlegel toch een draai om de oren gegeven? Of op z'n MINST gaan vragen over welke scouts het ging om daar uw kroost met man en macht vandaan te kunnen houden? :)

Gepost door: Morgada | 12 september 2011

De commentaren zijn gesloten.