16 november 2011

Voor u gesmeerd, bijna helemaal gratis.

Voor niks gaat de zon op, zo luidt het spreekwoord.

Dus helemaal gratis was de dagcrème die ik van Enchanté kreeg niet want in ruil moest ik er iets over schrijven. En u begrijpt hoe kostbaar mijn tijd is. En ja, daar mag u luidkeels mee lachen.

Kleine prijs echter want bij Endimi spiekte ik net even naar de eigenschappen (het bijbehorende doosje heb ik blijkbaar al weggegooid) en zag meteen ook de waarde van het waanzinnig mooie potje.

Fors geld maar inderdaad: je hebt er niet veel van nodig. Het is een bijzonder rijke crème. Wat ik niet direct doorhad maar wat wel tot gevolg had dat mijn onmiddellijk daarna aangebrachte fond de teint zo ongeveer van mijn gezicht afgleed.

Een toefje in plaats van een royale lik is de boodschap. De geur is ronduit heerlijk en deed mij denken aan iets uit mijn kindertijd. We weten allemaal hoe lang dat al geleden is en blijkbaar strekt het olfactorisch geheugen niet tot in de tijd dat de dieren nog spraken, want ik kan mij nog steeds niet herinneren waaraan precies.

Je krijgt er een zacht velletje van. Maar rode vlekjes en pigmentplekken zijn niet verdwenen. Dus de egale teint die straalt van jeugdigheid heb ik nog niet bespeurd. Evenwel, daar kunnen we Biotherm nu niet op aankijken. Dat zal eerder liggen aan mijn levenswijze die niet van dien aard is dat een potje dagcrème soelaas zou kunnen brengen.

Gelukkig is er nog altijd fond de teint. De uitvinder daarvan verdient een standbeeld. Maar daar ging het hier niet over zeker?

Ps: ook mijn nieuwe lay-out was helemaal gratis, dat dan weer dankzij Skynet. Verwend dat ik word, het mag geen naam hebben!

Commentaren

dus doet niet echt wat het belooft, in tegenstelling tot uw fond de teint; welk merk gebruikt de huisvrouw trouwens?

Gepost door: lou | 17 november 2011

Allez Huisvrouw, fond de teint, dat is zooooo jaren 80! Dat doet ge toch niet.

Ik mis trouwens het blogstukje waar uw vel doefen van uw leven heeft gekregen, en ook dat logo van Blog zonder reclaam. Beleggingen foutgelopen? ;-)

Gepost door: zapnimf | 17 november 2011

Howhow venijnig Zapsel, ik heb dat logo nooit gebezigd want skynet gooit de reclame hier willens nillens op ;)

@Lou Estee Lauder. De Enige Goede. Echtig Waar.

Gepost door: De Huisvrouw | 17 november 2011

Als je ooit te weten komt waar de geur je aan doet denken, laat je dat dan ook weten? Bij mij roert het ook in mijn geheugen. Iets van toen ik heel klein was, maar kan het niet plaatsen.

Gepost door: endimi | 17 november 2011

Die geur, dat zal wel naar Zwitsal of Mustela zijn dat dat ruikt zekerst, als 't van in uwen kindertijd is? (of van Vogel als ze baby was)

Gepost door: Margogogo | 20 november 2011

Laat maar komen, dat spul, ik gebruik geen fond de teint en zal je onmiddellijk zeggen naar wat het ruikt. Helpt het tegen rimpels? En puisten? Want ik lijk beiden te ontwikkelen tegenwoordig.

Gepost door: sterre | 22 november 2011

u blijft mijn held(in)! xxx

Gepost door: LucchesiMarco | 24 november 2011

Enchantée dan met uw nieuw blogvel. Wat rood pigment is prima. Evenals uw levensstijl.

Gepost door: sodade | 02 december 2011

Het had precies niet misstaan op mijn ladiesnight om te leren schminken (plamuren voor vrouwen zeg maar)...

Gepost door: ysabje | 07 december 2011

De commentaren zijn gesloten.