20 april 2012

Second life. Enkel en alleen bij Carglass.

Ik had het genoegen nog eens naar Carglass te mogen gaan. Nee, dat is niet sarcastisch bedoeld, ik weet dat u dat niet van mij gewend bent maar ik meen dat.
 
 
Een vriendelijker onthaal is welhaast onmogelijk. Er is gratis WIFI en als u het wilt, brengt men u een koffie van het machien dat drie meter verder staat en zelf makkelijk te bedienen valt. U kan zelfs een fiets krijgen om de wijde omgeving van, in mijn geval, de Boomse Steenweg te verkennen en aldus een frisse neus te halen, dixit hun aankondiging op de toonbank. Ik weet niet of u van Antwerpen bent, maar een frisse neus en de Boomse Steenweg zijn bepaald niet equivalent.
 
 
 
Maar oei, daar werd ik welhaast weer sarcastisch. Onbedoeld dus. Want het personeel is op het ongemakkelijke af gedienstig. Als uw ster, of in mijn geval een reeds gerepareerde edoch recidiverende ster, gemaakt is mag u het wonder aanschouwen én ze hebben uw auto gestofzuigd, de ramen gepoetst en helaas ook weeral uw asbak geleegd en toegeschoven waardoor u hem niet meer openkrijgt maar dat is niet hun schuld.
 
Ik moest wel gniffelen bij de opmaak van de factuur want de mevrouw zei mij dat niet de factuur van deze herstelling maar wel die van de oorspronkelijke schade gold voor de levenslange garantie. U zou zo maar eens een keertje moeten reïncarneren of uw auto klonen. Een mens moet tegenwoordig van niks verschieten.

Commentaren

Ongetwijfeld het kortste en meest mysterieuze stukje dat je ooit schreef... ;-)

Gepost door: Sven | 20 april 2012

@Sven: Ik wou bijna zeggen: skynetbrol maar dat zou ondankbaar zijn :) Het is terug!

Gepost door: De Huisvrouw | 20 april 2012

Oh, gestofzuigd én ramen gepoetst? Verdorie, volgende keer ga ik ook naar de Boomsesteenweg en niet naar de Bredabaan.

Gepost door: Mie Katoentje | 20 april 2012

Nu is het inderdaad beter, en grappiger (en ook wel minder mysterieus...)

Trouwens, proficiat met uw nominatie voor de Weekend Blog Awards. Ik heb voor u gestemd, dat spreekt voor zich...

Gepost door: Sven | 20 april 2012

haha erg leuk geschreven. En inderdaad gefeliciteerd met de nominatie van het Weekend Blog Awards, op die manier ben ik op deze blog gekomen.

Gepost door: Melissa | 20 april 2012

Misschien hebben die u ook wel genomineerd voor de blogaward van de knack?

Gepost door: Leen* | 21 april 2012

Alsof de Boomsesteenweg en fietsen al zo'n geslaagde combinatie zou zijn! Dankzij Knack kan een mens nog eens links uit het verleden oprapen, zie.

Gepost door: Affodil | 22 april 2012

Wedden dat ze van dat potteke met kleingeld alwaar tevens een onbestemd aantal kleefbollekes in gesmolten zijn, zijn afgebleven?! Uw kar, daar is geen beginnen aan om die binnenin schoon te maken. Waarom doen ze dan alsof?

Gepost door: zapnimf | 23 april 2012

De commentaren zijn gesloten.