21 april 2012

De Knack is toch een saai boekske he, laten we eerlijk zijn.

Ik kreeg een mail dat ik finalist ben voor de Knack Blogawards. Gekozen uit duizend, wat zeg ik: méér dan duizend genomineerden. Ik wist van niks. Wie is de snoodaard die dat veroorzaakt heeft?

Als ik daardoor ooit rologend op een foto moet zoals Kerygma het op twitter mooi verwoordde, dan weet ik u alsnog te vinden. Het gaat uwen besten dag niet zijn.

Wat u allen niet mag weerhouden van te stemmen. Dat dan ook weer niet, het zou zo triest zijn anders. Enkel ik die de godverdomse ultraboring procedure doorlopen heeft en dan nog alleen om te zien in welke categorie ik genomineerd was. Die ik ondertussen al vergeten ben. Wat dacht ge.

Hier kunt ge stemmen. Want dat logo zal wel niet werken. Maar doe maar Houbi, die verdient het veel meer.

En die wil misschien wel met zijn kop op een foto.

Blogawards-klein.jpg

Commentaren

Gestemd! Ik hoop dat ik dan uitgenodigd word op de drink voor uw overwinning, als tegenprestatie voor de extra spam die ik nu van Knack zal ontvangen mag dat wel ;-)

Gepost door: Elisa | 21 april 2012

You have my vote omdat je nu eenmaal de grappigste blog ever hebt. Zo is dat.

Gepost door: sterre | 21 april 2012

Ik had hier vorige keer al een eind lopen weglullen en toen verscheen die perverse code alweer die je nooit kan lezen en eens je verkeerd bent, is het (voor mij) onmogelijk om mijn fijne bewierokingen nog tot hier te krijgen.
Sja en nu weet ik bijgod niet meer wat ik toen geschreven heb natuurlijk.
Maar ach, zo heel slecht zal het niet geweest zijn.

Gepost door: zapnimf | 28 april 2012

Ik wilde stemmen, maar blijkbaar te laat. Die blogawards ... geen flauw idee hoe ze de 1000 genomineerdeng gekozen hebben, want veel 'rumoer' ging er feitelijk niet aan vooraf. Maar ik wens je alvast veel succes toe!

Gepost door: Stefanie | 01 mei 2012

Je pense que certaines personnes peuvent ne pas être intéressé par la lecture de livres. Ces personnes découragent les gens qui aiment lire. Dans de tels cas, nous n'avons pas besoin de se soucier de ces gens et nous occuper de nos propres décisions. Merci pour le partage votre point de vue sur elle.

Gepost door: strong magnets | 05 mei 2014

De commentaren zijn gesloten.