01 mei 2012

Jahaaaaaa-rig

Een mens is al eens jarig. Dat gebeurt zo, eens per jaar. Als een mens dan de chance heeft om uit te slapen dan doet hij dat ook, vooral als hem het geluk te beurt valt dat de Wederhelft evenmin moet opstaan.

Ok, hij/hem klinkt raar in voorgaande paragraaf. Ge moogt vervangen door zij/ haar.

Dan kan het voorvallen dat ge uw telefoon niet beantwoordt. Voor verjaardagswensen van uw moeder. Bijvoorbeeld.

Maar gebeurt het bij u dan ook dat ten twaalven uw moeder aan uw deur staat? Mét sleutel voor het geval ge niet zoudt thuisgeven op de eerste bel?

Want ze had al geprobeerd om u telefonisch te bereiken. Maar ze kreeg geen gehoor. Dat wil zeggen dat ge dood ligt ergens. Op Uw Verjaardag Gotbetert.

Schone sterfdag nochtans om op uw graf te zetten. Maar niet volgens Ons Ma. Die schudt u desnoods uit uw graf. Want daar zal ze de sleutel ook wel van hebben.

PS: ge moet niet feliciteren want deze feiten gisten al van 14/2 in mijn brein.

Commentaren

Ik snap uw moeder nochtans helemaal.

Gepost door: zapnimf | 01 mei 2012

Amai... wat een reflectie, verjaardag en sterfdag.... Van me mag iedereen komt op bezoek en mijn graf kloppen elke mijn sterfdag, dan ben ik niet altijd eenzaam.

Groetjes!

Gepost door: hallo | 01 mei 2012

geboren en gestorven op Valentijn, wel origineel
maar leef nog maar efkes verder, leven om het op te schrijven

Gepost door: sofie | 02 mei 2012

Dan hebbe we meer gemeen als ne vorm van humor :) die van valentijn zijn de beste!

Gepost door: Marjo | 02 mei 2012

Jawel, ik heb ook zo'n exemplaar dat om de zoveel tijd weer eens denkt dat ik ergens dood lig en dan met reservesleutel aan de deur staat! Nadat ze eerst heel het land heeft rondgebeld en gemaild uiteraard.

Gepost door: Nina | 02 mei 2012

Klinkt een klein beetje bekend. Een klein beetje maar. Ik heb op een jaar zo'n 2-3 dagen dat ik eens zou kunnen uitslapen. En mijn telefoon niet beantwoorden. Maar wat helpt dat als hij u toch wakker gebeld heeft? En dan moet ge weten dat mijn moeder al vindt dat ze kunnen uitslapen heeft als ze om 5:30 wakker wordt! En dat ze dan niet weet wat doen, dus... En dat ik mij ooit 1 keer (één) heb laten verleiden tot het denken van "foert!" en dat het dan mijn schoonmoeder was om te vragen om haar op te komen rapen want ze lag gevallen...

Gepost door: Affodil | 04 mei 2012

Haha!! Grappig...maar ook een beetje triest...ik kon me vroeger ook ergeren aan mijn ouders die met de sleutel binnenkwamen..nu mijn ma er niet meer is, zou ik willen dat ze zo binnenkwam...

Katrien.

Gepost door: My lovely life | 06 mei 2012

De commentaren zijn gesloten.