06 mei 2012

Zo zielig, een zieke. Nog zieliger nu: ik.

De Zoon belde: 'hij braakt enorm veel vloeistof uit en hij is verschrikkelijk warm.'

Onmiddellijk was ik in paniek. Want dat klinkt niet goed. Vertrouw uw hartendief dan al eens tien minuten toe aan uw oudste en dan krijgt ge zoiets.

'Ik kom direct af,' zei ik en snelde ter redding.

Aangekomen bleek het bloedje inderdaad oververhit en een meterslang vochtspoor etaleerde dat er iets niet pluis was. Bovendien stonk hij.

Wat doet een mens in zo'n omstandigheden? Zij belt Touring. De technieker van dienst hing onmiddellijk een 'niet meer starten' kaartje aan de zieke zijn achteruitkijkspiegel en bestelde een takelwagen.

Een koelmiddelinfuus voor zieke auto's, bestaat dat?

Wat voor schade richt een koelvloeistoflek ook aan? Want zoals u als ongetwijfeld trouwe lezer weet, zou de auto mijn lievelingskind zijn, moest ik aan lievelingskinderen doen.

ps: Mijn Zoon, die ik bijna heilig zou willen verklaren, ging diezelfde avond nog mee met de sleepwagen voor een vervangwagen die ik niet ging bewonderen tot de volgende ochtend. Toen ik buitenkwam bij volle daglicht puilden mijn ogen uit hun kassen van horror. Een Goudkleurige Gruwel is mijn transportmiddel voor de komende dagen. U gelieve mij niet te herkennen op de Ring van Antwerpen.

 

Commentaren

Ik zou zó graag in Antwerpen willen zijn deze week. Echtig waar.
Ge hebt toch een tenuetje gekocht dat bij die Gouden Gruwel past, mag ik hopen? En van die grote gouden ringen voor in uw oren?

Gepost door: Tine | 06 mei 2012

we zullen er niet naast kunnen kijken, vrees ik. Alhoewel? Een ommetjes naar mijn werk via de ring van Antwerpen is misschien toch wat overdreven.

Gepost door: Joke | 06 mei 2012

We zullen er niet naast kunnen kijken, vrees ik. Alhoewel? Een ommetje via de ring van Antwerpen naar mijn werk is misschien toch wat overdreven.

Gepost door: Joke | 06 mei 2012

Ach, ach, Per Ongeluk Rijden Sommige Chronische Hoestbuien Eveneens. Veel sterkte! ;-)

Gepost door: Menck | 07 mei 2012

Wil dat zeggen dat ik morgen eindelijk eens op je oprit kan parkeren, gezien je dat gouden ding wellicht vooral daar niet wil laten bewonderen, maar vijfhonderd meter verder in de straat? Ik verheug me nu al!

Gepost door: zapnimf | 07 mei 2012

Ik dacht eerst dat het weer over de kat ging...

Anyway: door dit goudkleurig ding (zelfde merk trouwens? Dat lijkt me wel heel gruwelijk) zal u uw wagentje weer des te meer naar waarde schatten. Zo werkt dat bij die mannen. Ofwel geloven ze echt dat ze je een goudkleurige kunnen aansmeren.

Gepost door: sterre | 08 mei 2012

Ne Ford Fiesta Sterre. Ne Ford Fiesta. Allee, ik zou het nog tien keer willen herhalen zelfs.

Gepost door: De Huisvrouw | 08 mei 2012

Willen we raceke houden op de antwerpse ring, jij in je gouden fiesta ik in mijn zwarte,......ik draag een gouden outfit jij een zwarte,....en vooruitgaan dat we gaan doen :-)

Gepost door: Misssexandthecity | 08 mei 2012

Je hartendief, ik dacht dat dat Gaston was.

Gepost door: veerle | 08 mei 2012

Goud? Goud? Dat was gewoon schijtkleur na het eten van te veel speculaas.

Gepost door: zapnimf | 08 mei 2012

Yuk! Gij rijdt met ne lelijken auto! Iejoew!

Gepost door: Margogogo | 10 mei 2012

Het spijt me te horen dat u ernstige gezondheidsproblemen tijdens de laatste tour te kampen had gehad. Als we op reis naar een ander land, moeten we de juiste maatregelen te nemen om een medische noodsituatie te maken krijgen. Hoop dat alles nu.

Gepost door: geek toys | 12 maart 2014

De commentaren zijn gesloten.