06 april 2013

Homies

Zijt ge ooit al eens bij de, of een, bomma op bezoek geweest in een bejaardentehuis? Ge weet toch welke muziek daar in de laatonsdebommaeenseenplezierdoenruimte het cafetaria schalt? Welke deunen daar op het jaarlijkse (als ge geluk hebt, het kunnen er meer zijn), feest dreunen?

Luc. Steeno. En dat is zijn echte naam he, ik weet dat omdat ik het gegoogled heb, jullie kunnen dat vast ook als ge het niet gelooft. Of Will Tura, of die met zijn caravan en superman.

Wat ik mij afvraag (want mijn vriendinnen en schoonzus plannen nu al een tof levensuiteind, denk een home met veel gin en tonic en weinig bingo):

gaat dat ook nog zo zijn wanneer wij bejaard zijn? Of krijgen wij een Van Jets die niet meer van jetje geven, een nog niet dementerende maar toch al onderweg Absynthe minded, een Scabs (maar leven dié dan nog wel?), een Skrillex met minder puistjes, een Rhianna met een buikje, een Elbow met eelt op, een gedevalueerde 50 cent, of hoe zit het. Want daar kan ik mee leven.

Maar... als wij nog steeds de Luc en aanverwanten gaan krijgen, dan wil ik nu al een euthanasieverklaring mét extra clausule: ondraaglijk lijden houdt ook in: blootgesteld worden aan alles wat op Anne-Tv  komt. En ik kan het weten want telkens wanneer ik bij Ons Ma kom staat het op.

En verdomme, ge moet dan toch efkes meezingen he.

PS: ik lieg over Elbow, ik vind dat ze zagen, maar het paste zo goed.

Commentaren

Je mag al blij zijn dat ze van "Daar bij die molen" en "In de stille Kempen" geëvolueerd zijn naar Luc Steeno. Met een beetje geluk mag jij later naar Clouseau en consorten luisteren. Eeltige Elbow e.a. zullen weggelegd zijn voor uw jonkies.

Gepost door: mo-nu-ments | 06 april 2013

Ik eis rammstein !
Maar ik vrees dat ik met clouseau genoegen ga moeten nemen......

Gepost door: Vee | 06 april 2013

:D ik heb het hierover deze week nog thuis gehad, ik vraag het mij ook af :-)

Gepost door: Elisa | 06 april 2013

Ewel, dat vraag ik mij ook af. Garantie krijgen we dan felle discussies als het moment aangebroken is.

Gepost door: elke | 09 april 2013

Schatties, tegen die tijd verdienen wij zoveel geld met onze blog dat wij ons allemaal thuis een privéverpleegster kunnen veroorloven die het stickske muziek van onze keuze op zet.

Gepost door: zapnimf | 09 april 2013

ik vraag het me ook af. Ik ben 48 maar kan een stukje punk nog altijd waarderen. Zie je dat al gebeuren in het rusthuis?
ik vrees ook dat onze generatie zeker niet gemakkelijker zal zijn dan onze ouders(die wij al zo moeilijk vinden)

Gepost door: Linda | 26 april 2013

Accueil infirmières sont d'une grande aide à domicile, qui ont de vieilles personnes âgées ou de jeunes enfants. Il ya beaucoup d'agences en France, qui fournissent les infirmières à domicile pour les personnes nécessaires. Selon mon avis, ces gens font un excellent travail.

Gepost door: Windows 7 vs Windows 8 | 05 april 2014

De commentaren zijn gesloten.