14 juni 2009

Een goeie verkrachter geeft u een orgasme!

BBQ bij Zapnimf.  Drankfest vanaf drie uur des middags.  In de late uren komen er dan pareltjes zoals de titel uit onze monden gerold.  U wil niet weten wat u nog allemaal gemist heeft!

12 maart 2007

Loteling

phpiBMxqk_c3AMDit weekend was het jumping op de manège. Zaterdag hebben we Kleine Vogel meegenomen en ze was superbraaf alhoewel het voor haar natuurlijk niet zo interessant is. Maar gelukkig kwam haar vriendje E. ook nog en dan kan de dag voor haar niet meer stuk natuurlijk.

Gisteren hebben we haar bij de grootouders gelaten zodat wij op ons gemak en met beide ogen naar het spektakel konden kijken in plaats van één oog op haar te moeten houden.

Rond de vijven en na een wijn of 4 vraagt een vriendin of we met haar en haar man gaan eten. Daar hebben we wel zin in dus we volgen haar naar haar huis om man op te pikken en te aperitieven. Ik instrueer Zoon telefonisch om iets eetbaars te gaan halen voor hemzelve en vraag mijn mama of ze met Vogeltje naar ons wil gaan om haar te bed te leggen en daar verder te babysitten.

Een fles champagne gaat er vlotjes in. Dan zetten we koers naar het Boshuisje waar er opeens een groot bierglas voor mijn neus verschijnt. Ik protesteer dat ik geen bier lust. Jewel jewel zegt de vriendin, dit ga je wel lusten. En inderdaad, ik heb zelden zoiets lekkers gedronken. Maar dat kan wel aan de reeds lichtelijk beschonken toestand liggen, ik geef het toe. Loteling heet de godendrank. En ik weet niet hoeveel ik er verzet heb. We hebben ook nog zalig gegeten (speenvarken)en verschrikkelijk gelachen met Theo de uitbater die steeds in Vlaamsche Liederen uitbarst.

Ik heb geen idee om hoe laat we thuiswaren eigenlijk. De toestand nu is eigenlijk prima, geen hoofdpijn, slechts een vaag beuhhhhgevoel. En een woestijndroog gevoel. Ik drink nooit meer, nooit zeg ik u!

25 december 2006

Kerst, the day after.

Het kerstfeest was een succes bij Vogel. Helemaal hyper was ze van al die pakjes. Het eten was lekker, de drank overvloedig, de familie gaande van dronken tot zeer dronken. De cadeaus vielen in de smaak en ik kreeg van mijn Geliefde de ketting die ik hem een tijd geleden had aangewezen.

Vogeltje heeft tot 12 uur meegevierd en is dan helemaal oververmoeid naar bed gegaan. Om half drie zijn mijn ouders als laatste doorgegaan. Ik was te moe om nog verder op te ruimen maar dat betekende dan wel dat ik deze morgen liefst gillend had willen weglopen van de puinhoop, ware het niet dat ik enkel nog in staat was om op de zetel naar Oprah te kijken totdat de Nurofen en de koffie hun werk hadden gedaan.

Ik word oud mensen, want de laatste tijd bekomt de wijn mij niet meer. Ik die nooit katers had en amper iets voelde van 2 flessen wijn, lig tegenwoordig bij de minste uitspatting zieltogend neer. Zielig is het! Maar na een uurtje was de nevel in het hoofd opgetrokken, het kind wakker en de Geliefde bezig met opruimen. Ik heb een handje toegestoken en nadat hij naar Valk was vertrokken zelfs nog Grote Opruim-en Dweilwerken verricht.

Dadelijk moeten we naar schoonzus voor het traditionele eerste kerstdagsdiner. Ik ga niet drinken, of toch niet veel, BOB wordt mijn nieuwe naam.

10 december 2006

Slechts 1 glas

Ik word nog een voorbeeldig burger. Vrijdag etentje met het OC en alhoewel daar uiteraard wijn bijhoort, maar ook véél water én er meer gekletst dan gedronken werd, in 'mint condition' naar huis.

Gisteren dan een feestje op de manège van een vriend die 30 jaar werd. Zalige muziek want de jarige is homo en dat staat m.i. toch garant voor een goed muzikaal aanbod, als je de paar Marva en Laura Lynn uitschuivers niet meetelt tenminste.

Onze vriendin D. die daags daarvoor gedineerd had bij een andere vriendin, die in het bezit is van een politie-echtgenoot, wist ons te vertellen dat er dit WE veel alcoholcontroles zouden zijn. Logisch in deze prékerstperiode natuurlijk. Dus uit de goedheid mijner harten heb ik mij als BOB opgeworpen. Ook al omdat de wijn mij merkwaardig genoeg niet smaakte, want Geliefde wilde ook wel. Zei hij. Dus ik heb mijn nog niet eens halflege glas aan hem gedoneerd en overgeschakeld op saaie frisdranken.

Probleem is wel dat na de zoveelste cola-gini-water-tonic je het drinken echt wel beu bent,wat je met wijn natuurlijk niet overkomt. Geliefde heeft ook slechts één glas gedronken, zij het wel één dan bijna na elke slok bijgevuld werd. En dat is natuurlijk nefast, zie mijn eigen malaise van een paar weken terug hier

Hij werd vrolijker en vrolijker dus vriendin D en ik heb goed gelachen maar vrij vroeg, om half één, zag ik wel dat het genoeg was geweest. Nog een voordeel van nuchter zijn : je ziet het wel dat een ander boven zijn theewater is.

Ik moest even wachten om door te rijden aangezien de ruiten van de auto flink bewasemd waren. Terwijl de airco zijn werk deed, bleef Geliefde flapperen aan de ruitenwissers, ondanks mijn herhaalde 'dat helpt niet, het is binnenin aangedampt, niet buiten'.

Onderweg geen alchohol- noch andere controle te bekennen natuurlijk...Geen BOB sleutelhanger voor mij, damn. En ik heb hem toch echt wel verdiend.

ps : man is katerloos doch ietwat opgezwollen opgestaan. Hij gaat het nooit meer doen en vervloekt de bareigenaar annex manègehouder annex vriend P. die hem zogezegd heeft vergiftigd door maar te blijven schenken.

25 november 2006

Kater

garfieldIk lig zielig onder een dekentje met mijn eerste kater sinds jaren. Het is geen groot exemplaar en hij heeft geen al te scherpe klauwen, maar geweldig voel ik mij toch niet.

Het was een heel leuk feest dus, met oesters, foie gras, zalm, steak,een dessert dat ik wegens kletsen met iemand gemist heb, damn, en vooral veel wijn. Heel veel wijn. Maar Geliefde die niet minder dan ik op had en gewoonlijk veel katergevoeliger is, heeft niks. Gelukkig maar want toen Vogeltje daarnet vroeg of ik een diertje wilde laten spreken had ik zin om heel hard weg te rennen wat ik helaas niet kon wegens algehele zwakte. Geliefde heeft haar kunnen overhalen om met hem naar de stad te gaan en praise the lord, ze heeft genadig toegestemd want normaal wil ze zonder mij nergens meer naar toe tegenwoordig.

Vannacht is trouwens het alarm afgegaan, waarschijnlijk omdat Zoon de voordeur niet goed heeft toegedaan. Geliefde is naar beneden gespurt om eventuele inbrekers te lijf te gaan en het loeiende ding af te zetten. En ik? Ik heb niks gemerkt, volledig comateus dus want het geluid van het alarm kan de doden tot leven weken. Behalve mij dus, ik was blijkbaar doder dan dood. Zorgwekkend zeg ik u...

11:15 | Permalink | Tags: kater, feest | Commentaren (0)